Доставка и Плащане

Всички поръчки се доставят с куриерска фирма Еконт в рамките на до 2 работни дни след направена поръчка през системата на сайта,с опция за преглед преди да заплатите сумата на куриера.

Цената на доставката не е включена в стойността на продукта.Изчислява се допълнително.Към базовата цена от 5.20 лв. може да има надбавка в зависимост от тарифите и промените на фирма Еконт!

Всеки поръчан от Вас продукт се изпраща с опция „Преглед и тест“, което означава, че имате право да отворите Вашата пратка и в рамките на 10-на минути в присъствието на куриера да огледате и тествате поръчания от Вас артикул. По този начин Вие ще имате възможност да се уверите, че получавате точно това, което сте поръчали, както и да се убедите, че продукта не е повреден по време на доставката до Вас.

Важно!!!

В случай, че продукта, който получите е повреден, спукан, счупен, с нарушена кутийка или други дефекти, настъпили в следствие на доставката до Вас, изискайте от куриера да попълни протокол за повредена стока.

В някои рeдки случаи е възможно доставката на поръчания от Вас продукт да бъде забавена, поради изчерпана наличност, висока натовареност или друга обективна причина. В тези случаи Вие ще бъдете уведомени за забавянето и наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на срок и други подробности свързани с доставката.

Сигурни плащания.

Всички продукти, предлагани в онлайн-магазин www.spesti.eu  са в български лева. Всички цени са с начислен ДДС и са крайни или с други думи цената, която виждате под всеки артикул е цената, която трябва да заплатите на куриера при получаване му. Ако при доставка Ви бъде поискана друга сума, различна от тази посочена на страниците на нашия магазин откажете пратката и веднага ни сигнализирайте.

Начините за плащане, който поддържаме към момента са:

– Наложен платеж/ППП/ – (след като получите поръчания от Вас артикул, заплащате дължимата сума на куриера);

– Банков превод( поръчката ви ще бъде изпратена в момента в който получим превода);

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.

Магазин spesti.eu инкасира плащанията за продуктите посредством пощенски паричен превод. Съгласно чл. 3 от наредба Н-18 на НАП, това ни освобождава от задължението да издаваме касов бон за всяка продажба.
Когато получавате пратка с наложен платеж през офис или автомат на Спиди/Еконт, или когато куриерът предава пратките и приема плащането от вас, се издава т.н. Разписка за прием на паричен превод. Това е документът, който удостоверява фактическото предаване на парите при доставка с куриер по същия начин, по който касовата бележка удостоверява плащането в нормален магазин. Запазете този документ и го подвържете към фактурата, която сме издали и приложили към пратката в случай, че сте пожелали издаване на фактура..


* Поради голямата динамика на поръчките, е възможно продукта да бъде изчерпан преди обработка на Вашата поръчка. В такива случаи ще бъдете уведомени своевременно.

** В много редки случаи са възможни технически грешки в спецификациите на продуктите.

Поръчки НА ЕДРО се изпълняват със срок на доставка 30-40 дни след депозирано капаро в размер на 50% от цялата сума по БАНКОВАТА НИ СМЕТКА и се доставят с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За поръчки на едро се свържете с нас

ВСИЧКИ ЦЕНИ В САЙТА СА КРАЙНИ ЗА 1 БРОЙ  С ДДС, ОСВЕН АКО НЕ Е УПОМЕНАТО ДРУГО!